Schoorsteen vegen

Er zijn ongeveer 2000 kleine en grote schoorsteenbranden per jaar. Onjuiste constructie van de schoorsteen, onjuiste diameter van het rookkanaal ten opzichte van het type openhaard of kachel, verkeerde brandstof en foute stooktechnieken zijn enkele oorzaken van schoorsteenbrand. Dodelijke ongevallen als gevolg van koolmonoxidevergiftiging, meestal het gevolg van verstopping van het rookkanaal, komen helaas nog steeds voor. De oorzaken voor dergelijke ongelukken kunnen in veel gevallen door een vakbekwaam schoorsteenveger bijtijds worden opgespoord. Dat het er te vaak niet van komt heeft o.a. te maken met ontbreken van wettelijke richtlijnen voor het reinigen van rook- en ventilatiekanalen. Op de website van de Brandweer wordt de aanbeveling wordt gedaan een bedrijf in te schakelen dat aangesloten is bij de ASPB. Met ruim 10 jaar ervaring, bent u verzekerd van een professionele en efficiënte aanpak.
HE Facility is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveegbedrijf en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.
Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de veegwerkzaamheden een veegcertificaat voor de verzekering verstrekken. Deze wordt bij ons in een kluis bewaard zodat bij brand altijd de stukken overlegd kunnen worden aan verzekering. De factuur is daarnaast een direct bewijs. De geldigheidsduur van het veegcertificaat is 1 jaar na datum uitvoering veegwerk. Zodra wij u in ons bestand hebben opgenomen, attenderen wij u automatisch wanneer uw schoorsteen aan een veeg beurt toe is. Een veilig gevoel. Hebt u problemen met uw schoorsteen of hebt u vragen over onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij dienen u graag van advies.

Camera-inspectie

Hebt u een bestaande woning gekocht en hebben de vorige bewoners lange tijd de schoorsteen niet gebruikt of heeft u geen bewijs gekregen dat de schoorsteen regelmatig geveegd en gecontroleerd is? Dan adviseren wij u om het schoorsteenkanaal deskundig te laten inspecteren voordat u het in gebruik neemt. Neem ook in alle andere gevallen waarbij u de schoorsteen niet helemaal vertrouwt geen enkel risico en laat eerst een camera-inspectie uitvoeren. Het camerasysteem dat wij gebruiken is speciaal voor schoorstenen en ventilatiekanalen gemaakt, zodat wij goed kunnen kijken of het kanaal scheuren of gebreken vertoont. Deze beelden kunnen we ook opslaan en u een kopie van bezorgen.

Voor een offerte kunt u ons mailen via info@hefacility.com of via de offertemodule. U kunt ons natuurlijk ook bellen onder kantoortijden.

 

Naam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Tel *
E-mail *
Werksoort *
opmerkingen
*