MVO

MVO is de afkorting van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dit hoort niet alleen een verkooppraatje te zijn maar dient aantoonbaar door een bedrijf te worden opgevolgd en aangestuurd. Tegenwoordig roept ieder bedrijf dat ze MVO zijn. Maar dit moet men kunnen bewijzen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoe een bedrijf is gecertificeerd, wat de werkmaterialen zijn, of ze een sociaal beleid hebben in het werk verschaffen van mensen in de WIA of oudere werknemers. Hoe gaat men om met milieu, investering in duurzame materialen, vernieuwing op gebied technieken die zowel veiliger als milieu ontlastend zijn.

Wij als bedrijf doen hier veel aan. Als bedrijf willen we dit ook bewijzen. Hoe? Dit kan alleen door te zorgen dat we de juiste certificeringen bezitten. Dit omdat niet wij maar externe bedrijven bedrijf doorlichten.

We zijn daarom VCA*, ISO 9001, Nen 440 en " OSB keurmerk" gecertificeerd. Investeren doen we in nieuwe technieken zoals stoomreiniging, microvezel, schoonmaakprodukten die milieu ontzien, opleidingen, etc. Onze medewerkers zijn van alle leeftijden. Zijn we er dan al? Nee, totaal niet. De veranderende wetgeving, nieuwe ontwikkelingen en actief open staan voor nieuwe technieken zullen altijd zorgen voor vernieuwing.

Dit is de kracht van HE Facility. Open staan voor verandering!