Enquête

HE facility wil via deze kleine doorlopende enquête de kwaliteit van dienstverlening analyseren en waar nodig verbeteren. We vragen u dan ook om deze enquête in te vullen indien we bij u bepaalde dienstverlening verrichten. De enquête vraagt ca. 2 minuten van uw tijd.

Met de resultaten van de enquête kunnen wij de schoonmaak verbeteren en beter af stemmen op de behoefte. Het commentaar dat wij ontvangen van de respondenten is voor ons dan ook belangrijke input voor het doorlopend verbeteren van onze dienstverlening.

Voor interieur het volgende: Er is een strikte instructie gegeven om ICT middelen, dossiers, tekeningen en documenten op bureaus, kasten en vloeren niet te verplaatsen voor schoonmaak dan alleen op uitdrukkelijk verzoek. Dit is geen onwil maar voorkomt dat er B.V. dossiers verdwijnen of verkeerd worden weggelegd. Uw werkplek en bureau blijven daarom het beste schoon als deze vrij wordt gehouden. (clean desk)

We willen u bij voorbaat bedanken voor het invullen van de enquête. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. De doelstelling: een schone en prettige werkomgeving.

Namens,

Directie en medewerkers HE Facility & Services BV