Glasbewassing

Glasbewassing kan tegenwoordig op diverse manieren uitgevoerd worden. We gebruiken de huidige twee. De traditionele manier met inwasser, raamtrekker en spons en met Osmose.
Met Osmose kunnen we tot bepaalde hoogte zonder ladder werken wat de veiligheid van onze medewerkers enorm vergroot. De techniek die we gebruiken zorgt voor gedestilleerd water waarmee we via telescoopstelen en borstel de ramen spoelen.  Bijkomend voordeel is dat door osmosewater er geen schoonmaakmiddel in water zit. Hierdoor blijven ramen langer schoon en als het regent zult u zien dat water eraf parelt. Nadeel is dat raam moet " drogen". U houdt dus even natte druppels maar dit droogt streep loos op.
Voor binnenzijde kunnen we op moeilijk bereikbare plaatsen met ons speciale osmose systeem samen met microvezel werken.
Voor projecten die te hoog zijn om met telescoop te bewassen of waar met ( als dit mogelijk is) direct droge ramen wilt gebruiken we de traditionele methode. We zetten dan hoogwerkers in of werken met een gevelinstallatie die aanwezig is op een gebouw. Onze glazenwassers zijn hierin gecertificeerd of hebben een diploma als glazenwasser via SVS gehaald.
Voor een offerte kunt u ons mailen via info@hefacility.com of via de offertemodule. U kunt ons natuurlijk ook bellen onder kantoortijden.

Naam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Tel *
E-mail *
Omschrijving *
*